28
FEB
2014

Making of VoetprintCooking® promo-film

comment : 0

 The Natuurkaravaan made it possible: Yesterday in the AlbertHeijn in the ancient village of Houten (thanks to M. Steenman!) a VoetprintCooking ® promotional video was shooted. This movie was commissioned by Economic Affairs and filmed by Westmedia; next week is this online too. Watch the film >>

Thanks to Acco Brands Benelux BV for the lamination of the CO2-measurement staff, with which groceries can be put along a simple lat in the order of their environmental pressures!:

foto steenmanDe NatuurKaravaan: Van 26 februari tot en met 10 maart organiseert het ministerie van Economische Zaken de Natuurkaravaan, een serie van zes kleinschalige gesprekken met maatschappelijke initiatieven in Nederland.  De Natuurkaravaan is een serie van zes kleinschalige gesprekken over maatschappelijke initiatieven in Nederland. Kern van deze initiatieven is dat ze zijn begonnen bij actieve burgers, ondernemers of professionals, en dat ze niet per se om natuur draaien maar er wel een bijdrage aan leveren. De gesprekken vinden plaats rondom de thema’s: Natuur & Zorgen, Natuur & Ondernemen, Natuur & Ontspannen, Natuur & Leren, Natuur & Consumeren en Natuur & Wonen. VoetprintCooking® neemt op 7 maart deel aan de sessie Natuur&Consumeren.
De karavaan wordt afgesloten met een slotbijeenkomst: Staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken neemt de resultaten van alle gesprekken in ontvangst en geeft ze een reflectie. De opbrengst van de Natuurkaravaan krijgt een plek in de Natuurvisie die de staatssecretaris binnenkort uitbrengt.

Over Dorien

Laat een bericht achter

*

captcha *