14
JAN
2015

CO2-dieet week

Hier een fotoverslag van de CO2-dieetweek (12 tot 16 jan) bij een grote Nederlandse energiemaatschappij. Deze week worden er in de bedrijfsrestaurants van de energiemaatschappij alleen CO2-lagere gerechten geserveerd. Denk daarbij aan wrap “duurzame vis”, chili sin carne, GaramMasala kikkererwten&crunchy papadum, no waste soep etc.  De “CO2-dieet week” is een samenwerking van VoetprintCooking® en Hutten Catering. Ik ben zowel Hutten als de energie-maatschappij zeer dankbaar dat ze hun tijd in dit concept hebben gestoken en op die manier zo’n 700 medewerkers helpen bewust te worden van de CO2-uitstoot van ons voedsel! (30% VAN ONZE VEEL TE GROTE VOETAFDRUK)

IMG_1974_klein

IMG_1978_klein

IMG_1982_klein

IMG_1984_klein

IMG_1987_klein

IMG_1987_kleinIMG_1992_klein

IMG_1997_kleinIMG_2000_kleinIMG_2007_kleinIMG_2011_kleinIMG_2013_klein

IMG_2018_kleinIMG_2021_klein

 

Over Dorien
  1. Pingback: Voetprint Cooking® Trouw Een groenere levensstijl? Begin op Dag van de duurzaamheid. » Voetprint Cooking®

Laat een bericht achter

*

captcha *