03
JUN
2013

Allerhande man, gelukkig stoerheid is nog steeds uit de winkel te halen!

comment : 1

allerhande mei juni 2013

vrouw vlees

Ik ben blij voor de man, dat hij weer is gerustgesteld, ja, hoihoi, deze zomer mag ik lekker blijven BBQ-en volgens de laatste Allerhande!

Ondertussen ga ik verder met m’n mini-onderzoekje over de verhouding van het aantal vlees-recepten versus vega-recepten in de Allerhandes van de afgelopen jaren. Ook het blad van de Jumbo, Jamie en het Foodies magazine leg ik momenteel onder de loep.

Dit, om te kijken of daar een trend naar meer alternatieven voor vlees is waar te nemen. Ook het gemiddeld voorgeschreven gewicht van de porties vlees neem ik mee. En verder bekijk ik de verhouding  rund/varken/kip per magazine. Rund heeft namelijk een hogere CO2-uitstoot dan varken, varken is weer hoger dan kip.

 

asterix obelix botjes

Over Dorien
  1. Yvonne Reply

    Kennelijk hebben mannen dat nodig om eens aan koken toe te komen……

Laat een bericht achter

*

captcha *