21
NOV
2011

Intekenlijst: Help VoetprintCooking® aan een breed publiek

Op zoek naar een leuk, uniek en nuttig relatie-geschenk? Wilt u uw voorraad aanvullen voor secretaressedag, verjaardagen of kerstmis? Steun dan VoetprintCooking® en schrijf in op het kookboek voor “koken met een lage voetafdruk”.

Het is nu mogelijk om op voorhand in te tekenen voor VoetprintCooking® kookboeken à 17,95 euro ex. verzendkosten. Je kunt hiervoor een email sturen naar Dorien Soons: dsoons@planet.nl. Je krijgt de kookboeken in het 4e kwartaal van 2012 toegestuurd.

Help mee met de realisatie: Indien uw organisatie kookboeken afneemt draagt u op die manier bij aan de realisatie van het kookboek voor een groot publiek. VoetprintCooking® is een particulier initiatief, een grote hoeveelheid voorinschrijvingen bepaalt of het boek ook door een grote uitgever zal worden gedistribueerd. (Inmiddels is dit doel bereikt)

Wat wil VoetprintCooking® bereiken? Zij wil een andere manier van koken laten zien. Op een gemakkelijke en toegankelijke manier wordt de Nederlander aangezet tot een zuiniger maaltijd. Wist u dat 37% van de mondiale voetafdruk wordt bepaald door voedsel! 

Mocht dit bericht niet relevant zijn voor u, wellicht is het dat wel voor uw inkoopcoördinator, MVO manager of het secretariaat?

Met vriendelijke kookgroet,

Dorien Soons| VoetprintCooking®, Email: dsoons@planet.nl

Over Dorien
  1. wiesje Reply

    Wellicht een idee om supermarkt ‘Deen’ aan te schrijven, zij doen ook veel producten uit de regio.

Laat een bericht achter

*

captcha *