09
JAN
2013

Coole App

SuperwijzerIk heb iets leuks voor je, wat al een tijdje op de markt is, namelijk een supergave gratis app, ontwikkeld door Varkens in Nood i.s.m. Greenpeace. Met deze App kun je in de supermarkt producten scannen op diverse aspecten, die niet meteen zichtbaar zijn aan de verpakking. Toevallig wordt in deze App ook Milieu meegenomen, dus daar word ik dan weer blij van.

Ik zal het maar meteen opbiechten, ik heb dus geen I-phone. Waarom niet? Nou gewoon, omdat m’n oude telefoon het nog doet. Nu heb ik thuis wel een I-pad en daarmee heb ik deze app getest. Wat een cool spul zeg!

Je kunt de streepjescode scannen of een productnaam intypen. Vervolgens verschijnt er een score voor Gezondheid, Milieu, Biodiversiteit en Dierenwelzijn. De App is zo aardig om als je bv. biefstuk intypt ook nog hele mooie alternatieven te bieden met een veel betere score.

ps Wil je hem ook downloaden, dat kan hier >> (inmiddels is er een andere naam in de maak voor deze App, te weten QuestionMark…lekker belangrijk)

questionmark

Over Dorien
  1. Hartstikke goed zo een alternatieve vega recepten app. Hoe meer mensen de app gaan gebruiken, hoe meer de alternatieven gekocht worden. De schijf van vijf zonder vlees. Succes met de nieuwe reeks van natuur-, dier- en mensvriendelijk kookboeken. Skal, eko en bd een mooie combi. Succes morgen in Koffie tijd.

Laat een bericht achter

*

captcha *