07
MEI
2012

In oktober ligt het VoetprintCooking-kookboek in de winkel!

Daar liep ik dan, de Houtense huismoeder, over het grindpad richting een statige villa in het Gooi. Het voelde ‘n beetje als auteurtje spelen. Deze dame zou de uitgever wel eens even fijntjes vertellen wat een mooi boek er voor de wereld was geschreven. En ja hoor, het is dan na noeste arbeid gelukt. Met trots kan ik u meedelen dat het contract met Fontaine uitgevers is getekend. De uitgiftedatum van het kookboek met 100 recepten voorzien van een voetprint is op 10 oktober 2012, de dag van de duurzaamheid.

Afgelopen periode ben ik druk geweest met de fotografie en de vervolmaking van de recepten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het grafisch ontwerp. Hier alvast een voorproefje:

Foto Vispakketje met groene kool: Marjo Baas, copyright Dorien Soons

Wat wil VoetprintCooking bereiken? Een andere manier van koken laten zien. Op een gemakkelijke en toegankelijke manier wordt de Nederlander aangezet tot een zuiniger maaltijd. Wist je dat 37% van de mondiale voetafdruk wordt bepaald door voedsel!

De prijs zal ongeveer 17,95 euro bedragen. Je kunt ook alvast een bestelling plaatsen middels een email aan dsoons@planet.nl. Mocht dit bericht niet relevant zijn voor jou, wellicht is het dat wel voor je (schoon)moeder, je inkoopcoördinator, CSR manager of het secretariaat?

Over Dorien
 1. Yvonne Reply

  Ahhhh super, go Do! Gefeliciteerd!

 2. brigitte habets Reply

  Beste Dorien,

  Gefeliciteerd met het gaan uitgeven van je boek! Je levert een waardevolle bijdrage voor natuur, dier en mens. Heel veel succes en plezier toegewenst!!!

  Green greetz,
  Brigitte Habets

  • doriensoons Reply

   dankje, daar krijg ik dan letterlijk tranen van in m’n ogen

 3. Kirsten Zomer Reply

  Hee Dorien,

  Wat super! Gefeliciteerd.
  Ik ga ‘m zeker in huis halen als het zo ver is!

  Groetjes Kirsten.

 4. Chantal relou Reply

  Dorienepien, gefeliciteerd met dit succes, we habben de proefdrukjes al mogen bewonderen, maar dit is een fantastisch succes! je pagina is geliked… nu op naar de mvo prijs!!!! xxx Chantal

 5. Joost Reus (@joostreus) Reply

  Hoi Dorien,
  Mooi dat het gelukt is. Ik ga het boek zeker bestellen en zal er bekendheid aan geven bij collega’s en vrienden.
  Groet,
  Joost Reus

 6. astrid kortekaas Reply

  Super zeg! Gefeliciteerd met je boek! Mooie prestatie Misschien komt het voor http://www.neee.nu ook ooit wel van. Kom ik bij jou om advies vragen!
  Groetjes,
  Astrid

 7. dinie Soons Reply

  Mooi gedaan, dat ‘kookboek’ met meer informatie over het milieu. En intussen allerlei huishoud-, kinderen- partner-familie-mvo.-vrienden-taken . Gefeliciteerd en tot 10 oktober. Dinie Soons

Laat een bericht achter

*

captcha *