22
OKT
2015

KNVB en Sligro voor de gezonde sportkantine

lekkerbezigVandaag had ik de eer mijn kookboek aan te bieden aan de MVO managers van de KNVB: Marc Nipius en Erik Broekhof. Leuk hoor! Ik was bij de KNVB vanwege een superleuke functie voor ondermeer het project Lekker Bezig: Een landelijke programma opgezet door de KNVB en partner Sligro. Het doel: een gezonde en verantwoorde leefstijl in het amateurvoetbal te bevorderen. Zoiets als de gezonde sportkantine. En dat het nuttig is, blijkt uit de obesitas cijfers: In Nederland kampt bijna 40% met overgewicht!!

En dat gezond en milieu goed samengaan bewijst het Menu van Morgen (gisteren gelanceerd door Natuur&Milieu samen met Jumbo en OxfamNovib).

Verder leg ik nauwelijks druk hoor op de heren (-;….
Update 27 oktober: Helaas ben ik niet door naar de 2e ronde. Wel alle succes met alle gezonde inspanningen van Lekker Bezig.

KNVB_VoetprintCooking

 

 

Over Dorien

Laat een bericht achter

*

captcha *