25
MEI
2012

Organiseer ook een “Tupperware”-party!

CERES gaat vanaf oktober 2012 alle vrouwen van Nederland via een humoristische film bewust maken van hun cruciale rol bij globale voedselzekerheid (met een soort ‘tupperware concept’).

 In de film wordt op humoristische wijze het voedselprobleem en de cruciale rol van vrouwen wordt neergezet (de film wordt geproduceerd door Human Factor TV, bekend van o.a. Koefnoen en Guido Weijers tv). De film wordt vervolgens jaarlijks (steeds een nieuwe versie) bij individuele clubs van vrouwennetwerken getoond.

De enige ‘verplichtingen’ die je als ambassadeur op je neemt is om de top humor film aan minimaal 10 zelfgekozen vrouwen tegelijk te laten zien en een discussie te initiëren op basis van de CERES Toolkit (diverse filmpjes en interessante info) en om aan alle kijkers het symbolische bedrag van 50 cent te vragen. Al met al een programma van 3 kwartier tot een uur.

Als dit je interessant lijkt, stuur dan je naam en beroep naar info@cerescc.com, dan halen we zelf wel een foto van jou van het internet. Als je liever nog even wacht, dan kun je altijd op een later moment instappen. Je zult er nog veel over horen!

Hartelijke groet,

Nikolet Zwart

Over Dorien

Laat een bericht achter

*

captcha *