13
MEI
2013

Puur Tafelen voor h´eerlijk eten

Graag vertel ik je meer over de website/initiatief Puur Tafelen:

puur tafelen logo

puur tafelen optiesWaarom is Puur Tafelen ontstaan en wat is het?

Fair trade, biologische voeding en duurzaamheid zijn het gesprek van de dag en in onze keuken maken we steeds meer gebruik van seizoensproducten die bij voorkeur uit eigen streek komen. De aandacht voor biologische voeding is geen tijdelijke hype. De Nederlandse consument is inmiddels goed doordrongen van het belang ervan.
Via huismerken van grote supermarktketens lopen biologische producten mee in het assortiment.


Puur Tafelen – Alles voor thuis h’eerlijk eten!

Op de site van Puur Tafelen vind je winkeladressen, recepten, wijntips,  merk- en productbeschrijvingen, moestuintips en pure lifestyle topics: alles voor thuis h’eerlijk eten. Met de verhalen van gepassioneerde producenten over hun producten wil Puur Tafelen de consument met andere ogen naar zijn directe omgeving en naar de wereld laten kijken en zijn betrokkenheid bij het landschap, de boerderij en ambachtelijke producenten vergroten.

Puur Tafelen scheef een RECENSIE over VoetprintCooking®, `Het resultaat mag er zijn: een boek dat op luchtige wijze de principes van VoetprintCooking® toelicht, tips geeft hoe je smakelijk en milieuvriendelijk kunt koken en dat ook nog eens ruim 100 recepten bevat. Kun je meteen aan de slag met lekker en bewust koken!` lees meer >>

puur tafelen plaatjes

Over Dorien

Laat een bericht achter

*

captcha *