14
APR
2014

Streekplatform Krommerijnstreek

Krommerijnstreek O-genLeaderOp maandag 14 april vond in Houten het Streekplatform Krommerijnstreek plaats met als “Gastvrij ondernemen”. Het was dan ook een gezellige boel met heerlijke Vernooij Catering. Goede sprekers, zoals Erik-Jan Ginjaar van Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Erik-Jan heeft veel ervaring opgedaan in Parkstad Limburg, een bijzonder gevarieerd gebied dat hij op een vernieuwende manier in de markt gezet heeft. Hij nam ons mee naar Limburg en vertaalt zijn ervaringen naar onze streek.

Verder werd er aandacht besteed aan O-gen, de nieuwe gebiedscoöperatie waaronder ook de Krommerijnstreek valt. Er waren leuke “elkaar versterkende” workshops georganiseerd, zoals bijvoorbeeld “de inzet van social media”.

Er was voldoende tijd ingeruimd voor leuke ontmoetingen. Zo heb ik gesproken met een Echte troubadour troubadouruit Wijk bij Duurstede en met Petra, die kruidenwandelingen in de tuin van Amelisweerd organiseert (de Amelishof).

Dan was er nog een fantastische goodiebag, vol met omgevings-gidsen en aan te raden bed&breakfasts en andere overnachtingsmogelijkheden!: Terecht Anders heeft een mooi overzicht gemaakt: Lees meer >>

Streekplatform Krommerijnstreek 2014 april RabobankFoto: Gezelligheid met Marlies van Wijngaarden van Studio 19C (Ook als trouwlocatie beschikbaar)

 

Over Dorien

Laat een bericht achter

*

captcha *