28
FEB
2011

VoetprintCooking in het kerstpakket

comment : 11

Graag wil ik u vragen het initiatief VoetprintCookingTM te ondersteunen. VoetprintCookingTM beoogt de Nederlander aan te zetten tot energie zuiniger koken.

Ik wil een intekenlijst opstellen voor de VoetprintCookingTM kookboeken. Graag wil ik het kookboek aanbieden voor 15 euro. Bedrijven kunnen per 25 kookboeken afnemen en het inzetten als duurzaam kerstkado voor het personeel en tevens draagt u op die manier bij aan de realisatie van het VoetprintCookingTM kookboek. VoetprintCookingTM wil een andere manier van koken bereiken; op een gemakkelijke en toegankelijke manier wordt de Nederlander aangezet tot een zuiniger maaltijd. Wist u dat 37% van de mondiale voetafdruk wordt bepaald door voedsel!

Wat ik hiermee wil bereiken, is dat een grote uitgever met mij in zee gaat. Nu krijg ik daar geen voet aan de grond, omdat het risico te groot is. Als ik een verzekerde afname heb van  400,  is men wel bereid het boek uit te geven. Het boek zal 100 milieuvriendelijke recepten bevatten voorzien van een voetafdruk.

Graag wil ik de intekenlijst openbaar maken op mijn website, indien u daar geen bezwaar tegen heeft.

Intekenen:

 • Hierbij gaat ………………………….……………………………akkoord met een afname van … VoetprintCookingTM kookboeken à 17,95 euro per stuk in het 4e kwartaal van 2011.
 • Handtekening:

 

Bij voorbaat veel dank en met vriendelijke kookgroet,

Dorien Soons | VoetprintCookingTM

Over Dorien
 1. dinie soons Reply

  Ik had graag 4 kookboeken, van 15 euro per stuk. dinie

 2. Béjé van den Berg Reply

  Graag één boek voor Jetteke en Beje.

 3. Bregje Bressers Reply

  Ik wil graag een boek bestellen!
  super idee!
  Groetjes Bregje

  ps het lukt me niet om ‘in te tekenen’..

  • doriensoons Reply

   ja, dat klopt, je kunt het zo gewoon aangeven, dat formulier is meer om het te formaliseren, als het om een groot “contract” gaat, kan een bedrijf het printen, ondertekenen en terugsturen. Of alles digitaal aan me toezenden, is dan weer beter voor het milieu!

   dank! superrr

 4. Cees Wijdenes Reply

  Ik wil er graag twee bestellen, 1 voor mij en 1 voor mijn schoonzuster!

 5. mark Reply

  Ik wil er ook graag 1 bestellen!

  Mark

 6. Angelique Snijders, Koken & Tafelen b.v. Reply

  Ik wil graag 20 exemplaren bestellen. Kun je ze svp ook met b.t.w.-factuur leveren ?

  • doriensoons Reply

   leuk, ik plaats je op de bestellijst, zodra ze werkelijk uitkomen geef ik zo spoedig mogelijk bericht

Laat een bericht achter

*

captcha *