16
APR
2014

WNF Open over Duurzaamheid

tag :
comment : 0

Op 15 april vond er weer een WNF Open plaats. Het WNF Open is een avond waarin WNF-medewerkers samen met andere WNF-fans, mee over het WNF-werk. 

Programma WNF Open Duurzaamheid
- Ontvangst met sustainable food (WNF-er Paula Middendorp/ @cateringpaula)
– WNF & Duurzaamheid De relatie tussen natuurbeschermen en je eigen voetafdruk. (Monique Grooten/ Chief footprint & markets WNF)
– Terugblik Studium Generale lezingen (dr. ir. Melanie Peters/ Directeur Studium Generale Universiteit Utrecht)
- Natuurbescherming & social media Resultaten co-creatie WNF (Marlou van Campen – Senior social media marketeer WNF)
– Brainstorm

Koken met een lage voetprint

Filmpje: Zelf mocht ik kort vertellen over “koken met een lage voetprint” tijdens de WNF Open.

Het WNF Open over Duurzaamheid liet de deelnemers nadenken over hoe het WNF duurzaamheid nog beter kan toepassen in haar werk. De vraag die beantwoord diende te worden was: “Wat kan het WNF beter/anders doen om ervoor te zorgen dat mensen daadwerkelijk hun voetafdruk verlagen?” Aanleiding zijn de eerder gehouden Studium Generale lezingen duurzaamheid, “The next generation”  i.s.m. Universiteit Utrecht.

Door een duidelijk verhaal van Monique Grooten, een grote opkomst en een duidelijke uitkomst van de brainstorm-sessies, zou ik het een succesvolle bijeenkomst willen noemen. Het WNF heeft weer Food for Thought. Keep up the good work!!: Living Planet Report- Ecologische voetafdruk.

IMG_1844_KleinIMG_1845_kleinIMG_1847_kleinIMG_1848_kleinIMG_1849_kleinIMG_1850_kleinIMG_1851_klein

Over Dorien

Laat een bericht achter

*

captcha *