11
SEP
2014

Stem jij ook op mij? – Groenste Utrechter van 2014

comment : 0

VoetprintCooking® zit nu nog bij de top 10 genomineerden. Vanaf vandaag kan er een week lang gestemd worden, mocht ik in de top 3 eindigen, dan betekent dat een itempje op RTV Utrecht! Help mij dus met je stem: >> DE STEMMING IS GESLOTEN, ik ben 4e geworden. Superbedankt voor de stemmen!

Stem op de groenste Utrechter van 2014RTV_Utrecht

DeGroeneUtrechter_Logo002_1000x859UTRECHT – De Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) en RTV Utrecht hebben afgelopen weken via verschillende kanalen waaronder een tv spotje Utrechters opgeroepen om zich aan te melden voor de verkiezing van de Groenste Utrechter van 2014. Uit alle inzendingen zijn tien genomineerden geselecteerd. Het Utrechts publiek wordt opgeroepen om op hun favoriet te stemmen op www.degroeneutrechter.nl.

Stemmen kan tot 27 september. Dan wordt bekend gemaakt wie van de 10 in de top 3 staan. Een ervaren jury met onder andere oud minister Jacqueline Cramer en Joris Hoogenboom, directeur van de NMU selecteert uit die top 3 de nummer 1. Deze nummer 1 wordt in het televisieprogramma Van Graszaad tot Zonnecel op RTV Utrecht bekend gemaakt, ontvangt een geldbedrag voor zijn initiatief en mag zich de Groenste Utrechter van 2014 noemen.

DE TOP 10

De tien genomineerden voor de verkiezing van de Groenste Utrechter 2014 zijn heel uiteenlopend. De groene initiatieven hebben te maken met isolatie, zonne-energie, duurzame mobiliteit, delen van goederen, verminderen van CO2 uitstoot etc. Het is nu aan het publiek om uit deze tien de drie besten te selecteren. De tien genomineerden voor de Groenste Utrechter van 2014 zijn in willekeurige volgorde:

groene utrechter stem

Over Dorien

Laat een bericht achter

*

captcha *