• Home
  • Blog
  • Voeten
    • Voedselafdruk
    • Koken
    • Kids
    • Biologisch
    • Foodmiles
    • Kas
  • Vlees
    • Vleesvervangers
    • Peulvruchten
    • Noten
    • Paddestoelen
    • Vis
    • Ei
    • Kaas (belastend)
  • Recept
  • Pers
  • Contact
  • en
facebook
linkedin
twitter
email

Home >> Blog

30% van onze veel te grote voetafdruk is voedselgerelateerd! Volg mij in mijn acties om deze voedselafdruk naar beneden te krijgen:

27
FEB
2013

Bieb-boek!

Bibliotheek Amstelveen: Informatief 628.5 SOON
25
FEB
2013

Column op de Flexitarier-website

25
FEB
2013

Filmcyclus: Consuminderen

Onze wereld, zuiniger schoner en groener, Is het mogelijk? Eetbaar Houten, onderdeel van TransitionTown Houten en de Milieuwerkgroep Houten organiseren samen weer een filmcyclus: drie filmavonden over duurzaamheid en lokale mogelijkheden. Alles vindt plaats in het Natuur- en...
11
FEB
2013

Lezing VoetprintCooking bibliotheek Amstelveen

Donderdag 14 februari, lezing: Voetprint Cooking. Op deze avond hoort u alles over VoetprintCooking®;Wat is de milieubelasting van uw gerechten? Wat maakt gerechten hoog en wat maakt ze laag als het gaat om CO2-uitstoot van uw voedingsmiddelen? (Denk aan de productie, vervoer,...
11
FEB
2013

Louise Fresco ontvangt VoetprintCooking®-boek tijdens lezing bij LTO Noord Utrecht

Als dank voor haar lezing, ontving mevrouw Fresco het VoetprintCooking®-kookboek. (Zelf was ik niet aanwezig op deze bijeenkomst.) Lees meer over de bijeenkomst van LTO Noord Utrecht >>
28
JAN
2013

Wijnhuis Pasini

Zoiets moois wat ik nu heb ontdekt; Wijn met CO2 op het etiket! Sinds 2009 werkt wijnhuis Pasini aan het terugdringen van de CO2-uitstoot van zijn wijnen. In 2010 staat de uitstoot voor het eerst op het wijn-etiket. (verkrijgbaar bij Cavatappi) Inmiddels heb ik de heerlijke Cap...
23
JAN
2013

De vegetarische slager

Toevoeging van De vegetarische slager:
18
JAN
2013

Plofkip

Plofkip: Ik kan me zo voorstellen dat je de draad van de discussie kwijt bent. Ik ga proberen de boel wat te versimpelen. Daarbij loop ik wel het gevaar veel kritiek te ontvangen als ik de discussies in de krant en op internet zo volg.  Vooruit dan maar, ik gooi me voor de...
11
JAN
2013

Gebruik oude pepernoten en taai taai in n tiramisu

Lees meer over weggooien van eten; www.nu.nl/buitenland/3000588/wereldwijd-steeds-meer-eten-verspild.html
« First‹ Previous567891011Next ›Last »

Blog abonnee

Laat je emailadres achter voor blogberichten. Voeg je bij 138 andere abonnees

Evenementen

CO2-dieet week

januari 14, 2015

Kookworkshop in Parkcafé Groen

augustus 20, 2014

VoetprintCooking® op de kerstmarkt in HoogCatherijne

december 07, 2013

Doordenkertjes

Duurzaam buffet: Max 2 kipstukjes p.p.

september 17, 2013

Lekkere aardbeien op de Soestermarkt

juli 20, 2013

Allerhande man, gelukkig stoerheid is nog steeds uit de winkel te halen!

juni 03, 2013

Nieuws

Win bioscoopkaarten TOMORROW

april 18, 2016

Opening van fabriek De Vegetarische Slager

november 02, 2015

KNVB en Sligro voor de gezonde sportkantine

oktober 22, 2015

Rondetafelgesprek kamerleden over klimaatzaak

september 11, 2015

Overheid, ga aan de slag, niet in beroep

augustus 19, 2015

Voetprint Cooking – Weet wat je eet!

Voetprint Cooking kookboek

Voetprint Cooking kookboek

Laat een bericht achter Cancel reply

*
*

captcha *

@Copyright Voetprint Cooking 2013
Website design Tante Web